pix
pix
Språk  
  Valuta  
Logg inn | Informasjon | Kontakt | Ny bruker?
pix
Hjem Nettbutikk

 

Nettbutikk

Side 1 av 1, totalt 15 treff

 
 

Bilde
Artikkelnr: 5652 | Kronet Posthorn
Kr.posthorn Akershus/Oslo
Akershus/Oslo: 6 stk., bl.a. Haslebakke (5 punkt), Ljøgot og Saksegard. Vi har fått inn et uvanlig parti med kronet posthornstempler. Tidlig på 70-tallet sendte en ivrig samler klipp med NK 617 rundt til de brevhusene han kunne finne. Han bad om å få stemplet klippene med brevhusets kronet posthornstempel. Vi kan nå tilby stemplene i fylkesvise sammenstillinger. Stempelkvaliteten er generelt god, men enkelte svake avtrykk må påregnes.
Pris: 150.00


Bilde
Artikkelnr: 5653 | Kronet Posthorn
Kr.posthorn Øst-/Vestfold
Øst-/Vestfold: 8 stk., bl.a. Vennerød (5 punkt) og Åven (5 punkt). Vi har fått inn et uvanlig parti med kronet posthornstempler. Tidlig på 70-tallet sendte en ivrig samler klipp med NK 617 rundt til de brevhusene han kunne finne. Han bad om å få stemplet klippene med brevhusets kronet posthornstempel. Vi kan nå tilby stemplene i fylkesvise sammenstillinger. Stempelkvaliteten er generelt god, men enkelte svake avtrykk må påregnes.
Pris: 200.00


Bilde
Artikkelnr: 5654 | Kronet Posthorn
Kr.posthorn Buskerud
Buskerud: 14 stk., bl.a. Grimeli (5 punkt), Norefjell og Steinsrud. Vi har fått inn et uvanlig parti med kronet posthornstempler. Tidlig på 70-tallet sendte en ivrig samler klipp med NK 617 rundt til de brevhusene han kunne finne. Han bad om å få stemplet klippene med brevhusets kronet posthornstempel. Vi kan nå tilby stemplene i fylkesvise sammenstillinger. Stempelkvaliteten er generelt god, men enkelte svake avtrykk må påregnes.
Pris: 325.00


Bilde
Artikkelnr: 5655 | Kronet Posthorn
Kr.posthorn Telemark
Telemark: 9 stk., bl.a. Tuddal Høgfjellshotell (7 punkt!). Vi har fått inn et uvanlig parti med kronet posthornstempler. Tidlig på 70-tallet sendte en ivrig samler klipp med NK 617 rundt til de brevhusene han kunne finne. Han bad om å få stemplet klippene med brevhusets kronet posthornstempel. Vi kan nå tilby stemplene i fylkesvise sammenstillinger. Stempelkvaliteten er generelt god, men enkelte svake avtrykk må påregnes.
Pris: 250.00


Bilde
Artikkelnr: 5656 | Kronet Posthorn
Kr.posthorn Hedmark
Hedmark: 7 stk., bl.a. Køya (7 punkt!) og Lønnhøgda (5 punkt). Vi har fått inn et uvanlig parti med kronet posthornstempler. Tidlig på 70-tallet sendte en ivrig samler klipp med NK 617 rundt til de brevhusene han kunne finne. Han bad om å få stemplet klippene med brevhusets kronet posthornstempel. Vi kan nå tilby stemplene i fylkesvise sammenstillinger. Stempelkvaliteten er generelt god, men enkelte svake avtrykk må påregnes.
Pris: 225.00


Bilde
Artikkelnr: 5657 | Kronet Posthorn
Kr.posthorn Oppland
Oppland: 18 stk., bl.a. Grihamarstølen, Landsend og Skiaker. Vi har fått inn et uvanlig parti med kronet posthornstempler. Tidlig på 70-tallet sendte en ivrig samler klipp med NK 617 rundt til de brevhusene han kunne finne. Han bad om å få stemplet klippene med brevhusets kronet posthornstempel. Vi kan nå tilby stemplene i fylkesvise sammenstillinger. Stempelkvaliteten er generelt god, men enkelte svake avtrykk må påregnes.
Pris: 400.00


Bilde
Artikkelnr: 5658 | Kronet Posthorn
Kr.posthorn Aust-/Vest-Agder
Aust-/Vest-Agder: 7 stk., Kvelland (5 punkt) og Bjåi (5 punkt). Vi har fått inn et uvanlig parti med kronet posthornstempler. Tidlig på 70-tallet sendte en ivrig samler klipp med NK 617 rundt til de brevhusene han kunne finne. Han bad om å få stemplet klippene med brevhusets kronet posthornstempel. Vi kan nå tilby stemplene i fylkesvise sammenstillinger. Stempelkvaliteten er generelt god, men enkelte svake avtrykk må påregnes.
Pris: 175.00


Bilde
Artikkelnr: 5659 | Kronet Posthorn
Kr.posthorn Rogaland
Rogaland: 18 stk., bl.a. Ilstad og Madlakrossen 4040 (5 punkt). Vi har fått inn et uvanlig parti med kronet posthornstempler. Tidlig på 70-tallet sendte en ivrig samler klipp med NK 617 rundt til de brevhusene han kunne finne. Han bad om å få stemplet klippene med brevhusets kronet posthornstempel. Vi kan nå tilby stemplene i fylkesvise sammenstillinger. Stempelkvaliteten er generelt god, men enkelte svake avtrykk må påregnes.
Pris: 400.00


Bilde
Artikkelnr: 5660 | Kronet Posthorn
Kr.posthorn Hordaland
Hordaland: 20 stk., bl.a. Hummelsund og Seimsgrend (5 punkt). Vi har fått inn et uvanlig parti med kronet posthornstempler. Tidlig på 70-tallet sendte en ivrig samler klipp med NK 617 rundt til de brevhusene han kunne finne. Han bad om å få stemplet klippene med brevhusets kronet posthornstempel. Vi kan nå tilby stemplene i fylkesvise sammenstillinger. Stempelkvaliteten er generelt god, men enkelte svake avtrykk må påregnes.
Pris: 450.00


Bilde
Artikkelnr: 5661 | Kronet Posthorn
Kr.posthorn Sogn og Fjordane
Sogn og Fjordane: 23 stk., bl.a. Kvam i Hafslo (5 punkt). Vi har fått inn et uvanlig parti med kronet posthornstempler. Tidlig på 70-tallet sendte en ivrig samler klipp med NK 617 rundt til de brevhusene han kunne finne. Han bad om å få stemplet klippene med brevhusets kronet posthornstempel. Vi kan nå tilby stemplene i fylkesvise sammenstillinger. Stempelkvaliteten er generelt god, men enkelte svake avtrykk må påregnes.
Pris: 500.00


Bilde
Artikkelnr: 5662 | Kronet Posthorn
Kr.posthorn Møre og Romsdal
Møre og Romsdal: 10 stk., bl.a. Eikå (5 punkt) og Åndalsnes Leirplass. Vi har fått inn et uvanlig parti med kronet posthornstempler. Tidlig på 70-tallet sendte en ivrig samler klipp med NK 617 rundt til de brevhusene han kunne finne. Han bad om å få stemplet klippene med brevhusets kronet posthornstempel. Vi kan nå tilby stemplene i fylkesvise sammenstillinger. Stempelkvaliteten er generelt god, men enkelte svake avtrykk må påregnes.
Pris: 225.00


Bilde
Artikkelnr: 5663 | Kronet Posthorn
Kr.posthorn Sør-Trøndelag
Sør-Trøndelag: 9 stk., bl.a. Draksten (5 punkt) og Kjøra (5 punkt). Vi har fått inn et uvanlig parti med kronet posthornstempler. Tidlig på 70-tallet sendte en ivrig samler klipp med NK 617 rundt til de brevhusene han kunne finne. Han bad om å få stemplet klippene med brevhusets kronet posthornstempel. Vi kan nå tilby stemplene i fylkesvise sammenstillinger. Stempelkvaliteten er generelt god, men enkelte svake avtrykk må påregnes.
Pris: 225.00


Bilde
Artikkelnr: 5664 | Kronet Posthorn
Kr.posthorn Nord-Trøndelag
Nord-Trøndelag: 6 stk., bl.a. Gryta (5 punkt) og Hylla (type 2, 9 punkt!). Vi har fått inn et uvanlig parti med kronet posthornstempler. Tidlig på 70-tallet sendte en ivrig samler klipp med NK 617 rundt til de brevhusene han kunne finne. Han bad om å få stemplet klippene med brevhusets kronet posthornstempel. Vi kan nå tilby stemplene i fylkesvise sammenstillinger. Stempelkvaliteten er generelt god, men enkelte svake avtrykk må påregnes.
Pris: 175.00


Bilde
Artikkelnr: 5665 | Kronet Posthorn
Kr.posthorn Nordland
Nordland: 24 stk., bl.a. Mosheim (9 punkt!) og Ytre Låvong (5 punkt). Vi har fått inn et uvanlig parti med kronet posthornstempler. Tidlig på 70-tallet sendte en ivrig samler klipp med NK 617 rundt til de brevhusene han kunne finne. Han bad om å få stemplet klippene med brevhusets kronet posthornstempel. Vi kan nå tilby stemplene i fylkesvise sammenstillinger. Stempelkvaliteten er generelt god, men enkelte svake avtrykk må påregnes.
Pris: 550.00

Utsolgt!

Bilde
Artikkelnr: 5666 | Kronet Posthorn
Kr.posthorn Troms/Finnmark
Troms/Finnmark: 6 stk., bl.a. Simavik (type 2, 9 punkt!). Vi har fått inn et uvanlig parti med kronet posthornstempler. Tidlig på 70-tallet sendte en ivrig samler klipp med NK 617 rundt til de brevhusene han kunne finne. Han bad om å få stemplet klippene med brevhusets kronet posthornstempel. Vi kan nå tilby stemplene i fylkesvise sammenstillinger. Stempelkvaliteten er generelt god, men enkelte svake avtrykk må påregnes.
Pris: 175.00


 
 
 
Logg inn
Brukernavn:
Passord:
 
Handlevogn
 ingen artikler
i handlevognen
Totalt  0.00
Søk
Søkeord / Artikkelnummer  
SKANFIL for samlere as | Stølsmyr 24 | 5542 Karmsund | + 47 52703940 | skanfil@skanfil.no | www.skanfil.no Besøk alle avdelinger