pix
pix
Språk  
  Valuta  
Logg inn | Informasjon | Kontakt | Ny bruker?
pix
Hjem Nettbutikk Album og Samlerutstyr Leuchtturm-rekvisita Myntbokser og kofferter Myntkassetter av tre Skip Navigation Links
 

VOLTERRA myntkassett, mahogny-farget for 60 QUADRUM, 50 x 50 mm.

Artikkelnr: 304747
 
 
Tilbake  Tilbake til liste
VOLTERRA myntkassett, mahogny-farget for 60 QUADRUM, 50 x 50 mm.

For 60 QUADRUM myntkapsler/myntrammer, 50 x 50 mm, myntdiameter 14-41 mm. Tre skuffer, hver med 20 kvadratiske rom, mahognyfarget. VOLTERRA myntkassetter er spesielt stilige, har høy kvalitet, utførelse, og en elegant mahognyeller svart trefinish. De treinnrammede skuffene og gullbelagte hengslene er ekstremt solide. Skuffene med en veluraktig overflate runder av det elegante utseendet. Kassettene i denne serien har sateng lokkpute. Myntkassettene har tema-spesifikke preg på lokk og pute. Ytre format: 330x270x55 mm. Det store utvalget av LEUCHTTURM myntkassetter gir mangfoldige oppbevaringsmuligheter. Myntkassettene skiller seg ut i design, utførelse og oppbygging. Forskjellige inndelinger muliggjør lagring av små, store og tykke mynter og mynter i kapsler. En kanvelge fra det omfangsrike myntkassett-utvalg den utførelsen som er best egnet.
Pris:   900.00
   
Tilbake  Tilbake til liste   |   Tips en venn     
Lignende produkter som kan være av interesse:
Artikkelnr: 341012 | Leuchtturm-rekvisita
VOLTERRA myntkassett, mahyogny-farget, 50x50 mm for 20 QUADRUM
For 20 QUADRUM myntkapsler/myntrammer, 50 x 50 mm. En skuff, mahognyfarget. VOLTERRA myntkassetter er spesielt stilige, har høy kvalitet, utførelse, og en elegant mahognyeller svart trefinish. De treinnrammede skuffene og gullbelagte hengslene er ekstremt solide. Skuffene med en veluraktig overflate runder av det elegante utseendet. Kassettene i denne serien har sateng lokkpute. Myntkassettene har tema-spesifikke preg på lokk og pute. Ytre format: 305x245x30 mm. Det store utvalget av LEUCHTTURM myntkassetter gir mangfoldige oppbevaringsmuligheter. Myntkassettene skiller seg ut i design, utførelse og oppbygging. Forskjellige inndelinger muliggjør lagring av små, store og tykke mynter og mynter i kapsler. En kanvelge fra det omfangsrike myntkassett-utvalg den utførelsen som er best egnet.
Pris: 555.00
Bestillingsvare
Artikkelnr: 347919 | Myntkassetter av tre
VOLTERRA myntkassett, svart, for 60 QUADRUM myntkapsler
For 60 QUADRUM myntkapsler/myntrammer, 50 x 50 mm, myntdiameter 14-41 mm. Tre skuffer, hver med 20 kvadratiske rom, svart. VOLTERRA myntkassetter er spesielt stilige, har høy kvalitet, utførelse, og en elegant mahognyeller svart trefinish. De treinnrammede skuffene og gullbelagte hengslene er ekstremt solide. Skuffene med en veluraktig overflate runder av det elegante utseendet. Kassettene i denne serien har sateng lokkpute. Myntkassettene har tema-spesifikke preg på lokk og pute. Ytre format: 330x270x55 mm. Det store utvalget av LEUCHTTURM myntkassetter gir mangfoldige oppbevaringsmuligheter. Myntkassettene skiller seg ut i design, utførelse og oppbygging. Forskjellige inndelinger muliggjør lagring av små, store og tykke mynter og mynter i kapsler. En kanvelge fra det omfangsrike myntkassett-utvalg den utførelsen som er best egnet.
Pris: 900.00
Bestillingsvare
Artikkelnr: 309278 | Myntkassetter av tre
VOLTERRA myntkassett, mahogny-farget, for 24 Slabs, 63 x 85 mm
For 24 Slabs (rektangulære myntkapsler opp til 63 x 85 mm). Myntdiameter 14-41 mm, tre skuffer, hver med 8 rektangulære rom (63 x 85 mm), mahognyfarget. VOLTERRA myntkassetter er spesielt stilige, har høy kvalitet, utførelse, og en elegant mahognyeller svart trefinish. De treinnrammede skuffene og gullbelagte hengslene er ekstremt solide. Skuffene med en veluraktig overflate runder av det elegante utseendet. Kassettene i denne serien har sateng lokkpute. Myntkassettene har tema-spesifikke preg på lokk og pute. Ytre format: 330x270x55 mm. Det store utvalget av LEUCHTTURM myntkassetter gir mangfoldige oppbevaringsmuligheter. Myntkassettene skiller seg ut i design, utførelse og oppbygging. Forskjellige inndelinger muliggjør lagring av små, store og tykke mynter og mynter i kapsler. En kanvelge fra det omfangsrike myntkassett-utvalg den utførelsen som er best egnet.
Pris: 900.00
   
 
     
SKANFIL for samlere as | Stølsmyr 24 | 5542 Karmsund | + 47 52703940 | skanfil@skanfil.no | www.skanfil.no Besøk alle avdelinger